Uniek TravelXL Beuk

 

TravelXL Beuk werkt samen met lokale agenten die alle mogelijkheden van de omgeving kennen en er daadwerkelijk thuis zijn! Onze travelplanners hebben ter plaatse onderdelen van deze reis gemaakt! Waarom niet uw hele reis.... simpel om dat het bij TravelXL mogelijk is echt maatwerk te leveren. Wij vertalen graag uw reiswensen in een uniek aanbod. Exclusief voor u in elkaar gezet, maar vooral met een volledige afstemming op uw wensen. Kortom de unieke reis alleen voor u!

De samenwerking met deze lokale agenten (DMC’s) heeft alleen maar voordelen voor u. Directe kennis en informatie vanaf de bron. Deze DMC’s hebben wij zeer zorgvuldig uitgekozen. Hiervoor gaat TravelXL jaarlijks minimaal 2 keer op inkoop reis. Wij selecteren op voorhand nadrukkelijk DMC’s , die zich hebben bewezen op de Nederlandse markt. Zij zijn vaak de leveranciers van de grotere touroperators in ons land.

 

Deze touroperators zijn vaak heel goed in het leveren van standaard reizen tegen scherpe prijzen. Alleen iedereen beleeft zijn vakantie anders. Gelukkig maar. Mensen hebben eigen voorkeuren. Hieraan willen wij nu juist tegemoet komen. Niet iedereen zit te wachten op de gebruikelijke souvenir-route op een rondreis. De een wil meer natuur, de ander juist cultuur. Of wat dacht u van de tegenstelling relaxen of  heel actief.

U begrijpt vast wel wat wij bedoelen. Uw droomreis is vaak een hele onderneming om deze samen te stellen. Bovendien zijn dergelijke uitgaven een enorm bedrag. Hier wil je zorgvuldig mee om gaan. Vandaar dat wij u hierbij graag helpen. Met op de achtergrond de juiste ervaringsdeskundigen. Nu hebben wij met onze Travelplanners heel veel jaren ervaring in huis. Alleen is het onmogelijk thuis te zijn in heel de wereld. Juist daarom hechten we veel belang aan onze samenwerking met deze DMC’s.

 

Zijn uw wensen net iets afwijkend. Geen punt in overleg met de experts ter plaatse, vinden wij samen de juiste oplossing voor een onvergetelijke reis. Wij wijken graag af van de gebaande paden. Struinen juist de unieke plekjes, excursies, belevenissen e.d. af. Al met al de kennis en ervaring uit de eerste lijn, maar wel met de zekerheid van onze aansluiting bij ANVR en SGR. Onze Travelplanners weten zeker deze unieke maatwerk-reis voor u samen te stellen, daar kunt u volledig op vertrouwen. Bovendien doen wij dit tegen zeer scherpe prijzen. Prijs en kwaliteit zullen u positief verrassen. Wij durven deze uitdaging voor de volle 100% met u aan te gaan.

Hoofdkantoor

Abr. van Royenstraat 91  2202 EM Noordwijk

071 - 3610500  www.txlbeuk.nl  noordwijk@travelxl.nl

voor openingstijden, kijk bij het betreffende kantoor

Noordwijk

Abr. van Royenstraat 91

2202 EM Noordwijk

071 - 3610500

noordwijk@travelxl.nl

Voorhout

Herenstraat 83

2215 KG Voorhout

0252 - 232022

voorhout@travelxl.nl

Lisse

Kanaalstraat 24

 2161 JL Lisse

0252 - 419138

lisse@travelxl.nl

TravelXL Zakenreizen

Abr. van Royenstraat 91

2202 EM Noordwijk

071 - 3618703

zakenreizen@travelxl.nl

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

TravelXL Beuk Abraham van Royenstraat 91 2202 EM Noordwijk

Alle filialen 155 2200 AD Noordwijk

Bankrelatie ING - NL32INGB0477503187 KVK - 28056400 BTW - NL 8185.85.638.B01

Subscribe to our mailing list

* indicates required

privacy statement en disclaimer